Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkilö, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Rovaniemi

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetko vaihtelevaa osa-aikaista päivätyötä ja elämäntilanteesi sallii joustavuuden työaikojen suhteen? Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksiimme Pääkaupunkiseudulle. Työtehtävänä voi olla hoitaa asiakkaan tiloissa erilaisia tukipalvelutehtäviä, kuten aula- ja vastaanottopalveluita, tallentamista, puhelinvaihdetta, postitusta, kopiointia ja siivousta. Toimistopalvelujen laajuus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Työ sijoittuu arkipäiviin klo 8-20 välille. Toivomme hakijalta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Munkkiniemi() siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuusisaari() siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Monipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 47 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus