Duunitori suosittelee
IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetko vaihtelevaa osa-aikaista päivätyötä ja elämäntilanteesi sallii joustavuuden työaikojen suhteen? Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksiimme Pääkaupunkiseudulle. Työtehtävänä voi olla hoitaa asiakkaan tiloissa erilaisia tukipalvelutehtäviä, kuten aula- ja vastaanottopalveluita, tallentamista, puhelinvaihdetta, postitusta, kopiointia ja siivousta. Toimistopalvelujen laajuus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Työ sijoittuu arkipäiviin klo 8-20 välille. Toivomme hakijalta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Munkkiniemi() siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuusisaari() siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Monipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00270 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus