Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko töihin tarttuva? Onko hyvä työnjälki sinulle kunnia-asia? Etsimme LUOKKAHITSAAJAA keikkatyöhön Sipoon alueelle. Työtehtäviisi kuuluu hitsaustyöt eri metalliluokkien parissa. Edellytämme työkokemusta alan tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat luokat ja työturvakortti sekä tulityökortti. Lisäksi edellytämme oma-aloitteisuutta, luotettavuutta, huolellisuutta sekä tiimityötaitoja. Täsmällisyys sekä reipas ja jämäkkä asenne ovat työssä menestymisen valttikorttejasi. Työssä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Sipoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sipoo puu- ja metallialan tehtävät Sipoo kaivos- ja metallialan tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Sipoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokkahitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04130 - Sipoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa