Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Onko sinulla ruista ranteessa? Kiinnostaako itsenäinen ja vastuullinen työ?

Haemme nyt Lastausvalvojaa asiakkaamme Hyvinkäällä sijaitsevaan logistiikkakeskukseen.

Lastausvalvoja työskentelee lähettämöalueella järjestäen kerätyt tuotteet oikeille lähtöpisteille. Työnkuvaan kuuluu myös lähtevien kuljetusten valvonta ja toimitusaikatauluista huolehtiminen. Lisäksi tehtävään voi kuulua myös muita varaston työtehtäviä.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Edellytämme lisäksi hyvää fyysistä kuntoa, vuorovaikutustaitoja ja huolellista otetta työhön. Eduksesi katsomme aikaisemman varastotyökokemuksen sekä trukinajotaidon. Työturvallisuusmääräysten vuoksi sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vastuullisen logistiikka-alan työn mukavassa ja rennossa työympäristössä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan marraskuun aikana ja on aluksi määräaikainen 31.5.2017 saakka.

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=786251756 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 30.10.2016.

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Web-osoite: http://www.personalhuset.fi Työnantaja: Personalhuset Staffing Group Oy Sijainti: 05800 HYVINKÄÄ Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen anssi.sako@personalhuset-sg.com Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=786251756&mtId=786430776 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 05800 HYVINKÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

14 363 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

812 000 € 27 %

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastausvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05800 - Hyvinkää , osoitteessa 05800 HYVINKÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 44 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa