Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme LASKUTTAJAA pidempiaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Kivikkoon.

Tehtävässäsi vastaat laskutusprosessin sujuvuudesta ja huolehdit mm. myyntilaskutuksesta, laskutustietojen esivalmistelusta ja hinnoittelusta. Hoidat myös laskutukseen liittyvää asiakaskontaktointia ja toimit myös puhelinvaihteen tehtävissä.

Sinulla on mielellään muutaman vuoden kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä sekä tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus (esim. tradenomi). Erityisesti aikaisempi kokemus laskutustehtävistä on toivottavaa. Mikäli olet aikaisemmin työskennellyt kuljetus- ja logistiikka -alalla, katsomme sen eduksesi.

Työskentelytyyliltäsi olet järjestelmällinen, tarkka ja huolellinen. Omaat itsenäisen työotteen, hyvät IT-taidot (eritoten Excel) ja tartut erilaisiin eteen tuleviin tehtäviin aktiivisesti sekä oma-aloitteisesti. Luontainen palveluhenkisyys, positiivinen asenne ja hyvät tiimityötaidot ovat perusominaisuuksiasi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jossa saat mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti sekä syventää sitä entisestään. Pääset osaksi nuorekasta, osaavaa ja innostunutta työyhteisöä, jossa vallitsee hyvä tekemisen meininki. Tehtävä alkaa heti sopivan löydyttyä ja tehtävässä on mahdollista vakinaistua suoraan asiakasyritykseen.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset-sg.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.10.2016 mennessä. Voit liittää hakemuksen yhteyteen CV:si. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla, joten toimithan pian!

Löydät meidät myös LinkedInistä: https://www.linkedin.com/company/personalhuset-staffing-group-finland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=813438611 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 28.10.2016.

Web-osoite: http://www.personalhuset.fi Työnantaja: Personalhuset Staffing Group Oy Sijainti: 00940 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen vilppu.hyppola@personalhuset-sg.com Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=813438611&mtId=813450695 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00940 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

14 363 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

812 000 € 27 %

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskuttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00940 - Helsinki , osoitteessa 00940 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 58 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa