Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko rakennusalan ammattilainen ja haluat päästä hyödyntämään osaamistasi vaativissa rakennustehtävissä? Haemme nyt rivakoita ja osaavia KIRVESMIEHIÄ sekä RAKENNUSMIEHIÄ Rovaniemelle. Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia henkilöitä eri tasoisiin rakennusalan tehtäviin. Työ on fyysistä, joten edellytämme sinulta hyvää kuntoa. Toivomme sinun olevan joustava, luotettava sekä työssäsi ahkera. Asenne ratkaisee, aina! Edellytämme hakijalta voimassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmiehiä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus