Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Oletko ravintola-alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita? Oletko parhaimmillasi monipuolisessa ja vastuullisessa työssä? Tule meille töihin!

Haemme nyt ammattitaitoista ja osaavaa keittiömestaria merkittävälle asiakkaallemme Lappeenrantaan

Työssäsi luot ja valmistat ravintola-asiakkaille herkullisia aterioita sekä inspiroivia edustustarjoiluja. Vastaat ravintolan menusuunnittelusta, raaka-ainetilauksista, ruokatuotannosta sekä muista päivittäiseen toimintaan liittyvistä tehtävistä. Huolehdit aurinkoisesta asiakaspalvelusta yhdessä muun tiimin kanssa ja suunnittelet sekä toteutat erilaisia asiakastilaisuuksia.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ravintola-alan tutkintoa (esim. restonomi tai keittiömestarin erikoisammattitutkinto) sekä vankkaa kokemusta ja hyviä näyttöjä vastaavanlaisista työtehtävistä. Olet idearikas ja tekevä - pidät haasteista ja haluat kehittyä. Sinulla on hyvät tiimityötaidot, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä taitoa organisoida työtehtäviä. Omaat kiireenkin keskellä hyvän pelisilmän ja toimit työssäsi aidosti asiakaslähtöisesti.

Työtä tehdään vuoroissa maanantaista sunnuntaihin klo 6 - 24 välillä. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on alkuun määräaikainen vuokratyöpaikka, mutta työn odotukset lunastamalla sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyritykseen.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 23.10.2016. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa!www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=807650812 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 23.10.2016.

Web-osoite: http://www.personalhuset.fi Työnantaja: Personalhuset Staffing Group Oy Sijainti: 53100 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian Yhteystiedot: Mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen jonna.nikkola@personalhuset-sg.com Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=807650812&mtId=807664105 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 53100 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

14 363 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

812 000 € 27 %

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta , osoitteessa 53100 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa