Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

IPP Developer

Wärtsilä

France

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko ravintola-alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita? Oletko parhaimmillasi monipuolisessa ja vastuullisessa työssä? Tule meille töihin! Haemme nyt ammattitaitoista ja osaavaa keittiömestaria merkittävälle asiakkaallemme Lappeenrantaan Työssäsi luot ja valmistat ravintola-asiakkaille herkullisia aterioita sekä inspiroivia edustustarjoiluja. Vastaat ravintolan menusuunnittelusta, raaka-ainetilauksista, ruokatuotannosta sekä muista päivittäiseen toimintaan liittyvistä tehtävistä. Huolehdit aurinkoisesta asiakaspalvelusta yhdessä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Lappeenranta ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lappeenranta määräaikainen Lappeenranta ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus