Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt asiakasyritykseemme AJOJÄRJESTELIJÄÄ Helsingin Kivikkoon. Ajojärjestelijän roolissa työtehtäviisi kuuluu mm. tilausten vastaanotto, keikkojen ajosuunnittelu sekä sopiminen ja muut alaan liittyvät tehtävät. Aiempi kokemus työstä on edellytys tämän tehtävän hoitamiseen. Työaika sijoittuu tällä hetkellä klo 6:45-16:30 välille. Työssä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Odotamme sinulta: - kalustotuntemus (jakelupuoli+rakennuspuoli) - pääkaupunkiseudun tuntemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Helsinki kevyt tavaraliikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki Liikenteen ohjaus ja järjestely kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajojärjestelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00940 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa