Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme huipputiimiimme personal trainereita, liikuntakeskus EasyFit Kaari, Helsinkiin.
Avaamme marraskuussa 2016 EasyFit liikuntakeskuksen kauppakeskus Kaareen, Kannelmäkeen.
Toimeenkuvaasi kuuluu asiakkaiden valmentaminen ja motivointi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja koet luontevaksi omien palveluidesi markkinoinnin. Pystyt harjoittamaan toimintaa oman yrityksesi kautta ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Muiden kielien osaaminen on etu.
Odotamme, että sinulla on riittävät tiedot ja taidot personal trainerina työskentelyyn. Tämän lisäksi arvostamme kokemusta ja näyttöjä saavuttamistasi ammatillisista tuloksista. Sinusta huokuu energisyys, sitoutuneisuus ja tavoitehakuisuus. Tiedät, mitä haluat saavuttaa elämässäsi ja kuinka tulet sinne pääsemään.
Tarjoamme sinulle erinomaisen toimintaympäristön personal training liiketoiminnan harjoittamiseen. Käytössäsi on monipuoliset liikuntatilat, laadukas harjoitusvälineistö, valmennuspalveluista kiinnostunut asiakaskunta sekä henkilöstömme vankka tuki palveluidesi markkinoinnille. Lisäksi pääset hyödyntämään menestyksekästä Trainer4You Revolution personal training-konseptia keskuksessamme, joka mahdollistaa sinulle alan kilpailukykyisimmän palkkiotason sekä tuen oman ammatillisen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen helsinki.kaari@easyfit.fi
Vapaat paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.
/EasyFitKaari/posts/1770071929912368:0

Web-osoite: http://easyfit.fi Työnantaja: Fit Kaari Oy Sijainti: Kantelettarentie 1, 00420 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: KOSKINEN ANJA INKERI, Puh: 040 5566750, koskinen.anja@pp.inet.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kantelettarentie 1, 00420 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Personal Training, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Fit Kaari Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kantelettarentie 1, 00420 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa