Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsinnässä ammattitaitoinen ja innostava Personal Trainer! Oletko tavoitteellinen ja tuloshakuinen? Saatko innostuksen ja motivaation tarttumaan asiakkaisiin? Pidätkö haasteista työssäsi? Oletko kuin kala vedessä tiimityössä? Haluatko oppia uutta? Mikäli nämä kysymykset sai sinut enemmän innostumaan kuin säikähtämään niin voisit olla etsimämme henkilö! Me tarjoamme sinulle tilat ja asiakkaat sekä koulutamme myyntiin! ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Varkaus liikuntapalvelut ja urheiluala Varkaus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Liikuntakeskus Varkaus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa