Duunitori suosittelee
Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Technical Support

BMW Group

Sweden

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsinnässä ammattitaitoinen ja innostava Personal Trainer! Oletko tavoitteellinen ja tuloshakuinen? Saatko innostuksen ja motivaation tarttumaan asiakkaisiin? Pidätkö haasteista työssäsi? Oletko kuin kala vedessä tiimityössä? Haluatko oppia uutta? Mikäli nämä kysymykset sai sinut enemmän innostumaan kuin säikähtämään niin voisit olla etsimämme henkilö! Me tarjoamme sinulle tilat ja asiakkaat sekä koulutamme myyntiin! ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Varkaus liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Liikuntakeskus Varkaus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus