Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Technical Support

BMW Group

Sweden

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Personal Traineriksi Fresh Fitness Viikkiin Fresh Fitness tunnetaan hinta-laatusuhteesta kuntosalien sarjassa. Meillä on tilaa treenata siisteissä ilmastoiduissa ja isoissa kuntosaleissa. Etsimme Personal Trainereita Helsingin Viikin salille. Odotamme sinulta omatoimisuutta ja osaamista markkinoida omia palveluitasi. Toimit omalla toiminimellä tai oman yrityksesi kautta ja sinulla on vastuu omasta liiketoiminnastasi. Meillä Personal Trainerit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Helsinki liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Fresh Fitness Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus