Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Espoon Suomenojalle 7.11.2016 avattavaan kuntosaliin Personal Trainereita. Meillä Personal Trainerit ovat koulutettuja ammattilaisia. Odotamme sinulta vähintään Personal Training koulutusta ja kokemusta asiakkaiden kanssa treenaamisesta. Arvostamme tekemisen meiningin työasennetta ja asiakaspalvelutaitoja. Esimerkiksi 60-80 ohjauksella (55min)/kk laskutat noin 3000-4000€ (sis. alv). Suomenojalla saat käyttöösi huippuluokan treenitilat. Katso lisää täältä: www.freshfitness.fi/fresh-fitness-suomenojan-kuntosalilaitteet Odotamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Espoo liikuntapalvelut ja urheiluala Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Fresh Fitness Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa