Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PT BY FITNESS24SEVEN ON FITNESS24SEVENIN PT-ORGANISAATIO, joka tarjoaa laadukkaita Personal Training -palveluita alan parhaaseen hintaan. Tavoitteenamme on asiantuntemuksella ja omistautumisella auttaa ihmisiä saavuttamaan täydet voimavaransa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme työskentelee intohimoisesti liikunnan sekä terveiden elämäntapojen eteen. Autamme yhä useampia kehittymään vahvemmiksi ja terveemmiksi sekä tottakai, voimaan paremmin. Oletko myyntihenkinen, sporttinen, ja pidät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Espoo liikuntapalvelut ja urheiluala Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut PT by Fitness 24Seven Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus