Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä kiinteistöhuollon ammattilaista alueellisen huoltoyhtiön palvelukseen. Työssäsi saat vastuullesi muutaman taloyhtiön kokonaisuuden, missä hoidat ulkoalueet, pienet huoltotoimenpiteet hanojen korjauksineen ym päivittäiset korjaustoimet. Työ on asiakaspalvelutyötä Perkkaan alueella ja toivommekin sinulta moitteetonta suomenkielen osaamista ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Englannin osaaminen on hyvä lisä. Otathan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostilla. Mutta jos ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Espoo LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Espoo kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Espoo lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Perkkaan Huolto Oy Y-tunnus 0194051-2 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Perkkaan Huolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa