Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä kiinteistöhuollon ammattilaista alueellisen huoltoyhtiön palvelukseen. Työssäsi saat vastuullesi muutaman taloyhtiön kokonaisuuden, missä hoidat ulkoalueet, pienet huoltotoimenpiteet hanojen korjauksineen ym päivittäiset korjaustoimet.

Työ on asiakaspalvelutyötä Perkkaan alueella ja toivommekin sinulta moitteetonta suomenkielen osaamista ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Englannin osaaminen on hyvä lisä.

Otathan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostilla. Mutta jos sinulla kysyttävää vastaamme puheluihin 11.10 ja 12.10 klo 14-16

Web-osoite: http://perkkaanhuolto.fi Työnantaja: Perkkaan Huolto Oy Sijainti: Miekka 2, 02600 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: viimeistään 01.11 Yhteystiedot: Jorma Hytönen, toimitusjohtaja, 09 540 49 111, jorma.hytonen@perkkaanhuolto.fi Tero Juppi, työnjohtaja, 09 540 49 115, tero.juppi@perkkaanhuolto.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Miekka 2, 02600 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Perkkaan Huolto Oy Y-tunnus 0194051-2 Toimiala Kiinteistönhoito

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

482 000 € 482000 %

Liiketoiminnan tulos

5 000 € 5000 %

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Perkkaan Huolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Miekka 2, 02600 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa