Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Yhdistyksen tavoitteena on ylläpitää perinneleikkiajatusta, jotta Kirkonrotta, Purkkis ja Tervapata palaisivat mahdollisimman moneen kotipihaan. Yhdistys säilyttää, elvyttää ja kokoaa monipuolisesti erilaisia perinneleikkejä kirjoihin ja kalentereihin. Vuoden 2017 teemana on: "Liikkuakseen ei tarvitse aina urheilla tai kilpailla. Leikkien liikkuu huomaamatta."

Toimintamme pääpaino on leikitys eri tapahtumissa, joita toteutamme useiden yhteystyötahojen kanssa, mm. Helsingin, Espoon, Vantaan, Tuusulan ja Keravan kaupunkien kanssa. Tavoitteena on, että lapset ja aikuiset kokoontuisivat ja leikkisivät yhdessä vanhoja perinneleikkejä. Toivomme, että näin ihmiset vähentäisivät tietokoneen "hupikäyttöä". Samalla lisääntyisi sosiaalinen mukava leikkiminen vanhempien ja lasten välillä.

Yhdistys on tehnyt ja kustantanut kahdeksan kalenteria, seitsemän kirjaa, joista yksi on ruotsinkielinen, sekä perinneleikit-aiheisen muistipelin.

Näistä uusin tuotteemme on metsäleikitkalenteri 2017. Kalenterissa on metsäleikiohjeiden lisäksi tietoa luonnon kiertokulusta vuodenajoittain. Kalenteri on osana Suomen 100-vuotisjuhlaa ja on tehty yhteystyössä Suomen Metsäyhdistyksen kanssa.

Haemme kahta myyjää myymään tätä upeaa kalenteria sekä yhdistyksemme muita tuotteita. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse me koulutamme tehtävään. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kampissa osoitteessa Freda 61 Kamppi kauppakeskuksen läheisyydessä ja on varmasti yksi viihtyisimmistä toimistoista.

Maksamme pohjapalkkaa ja erittäin kilpailukykyistä provisiota. Ota pian yhteyttä paikat menevät nopeasti.

Web-osoite: http://www.perinneleikit.fi Työnantaja: Perinneleikit ry Sijainti: Fredrikinkatu 61 A 20 4krs., 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti / sop. mukaan Yhteystiedot: Johan 040 5403774, myynti@perinneleikit.fi, perinneleikit.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Fredrikinkatu 61 A 20 4krs., 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi perinneleikit Y-tunnus 2261210-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhelinmyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Perinneleikit ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Fredrikinkatu 61 A 20 4krs., 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa