Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jokivarsikuntien yhteistoiminta-alue (JYTA) muodostaa peruspalveluliikelaitoksen Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymässä, jossa Perhon kunta toimii yhtenä palveluntuottajana. Jatkamme hammaslääkärin viran hakuaikaa. Hammaslääkärin viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys ja hyvä suomenkielen taito. Virka täytetään sopimuksen mukaan ja viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut edut määräytyvät lääkärisopimuksen/KVTES:n mukaan. Valitun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Perho hammashoito Perho lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Perhon kunta Y-tunnus 0181464-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Perhon kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Perho . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus