Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Toimi
Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä toimii seudun viiden kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tuottajana. Hyvinvointikuntayhtymässä työskentelee noin 1100 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Työnantajana tarjoamme organisaation, jossa työn eri osa-alueita sekä omaa ammatillista osaamista on mahdollisuus kehittää moniammatillisessa työyhteisössä. FSHKY on savuton kuntayhtymä.
Hyvinvointikuntayhtymä hakee perhepalveluiden palvelualueelle, lastensuojelun yksikköön, perhetyöntekijää. Perhetyön yksikössä työskentelee vastaavan perhetyöntekijän johdolla 11 perhetyöntekijää. Perhetyön yksikkö vastaa sosiaalihuoltolain mukaisesta perhetyöstä ja lastensuojelulain mukaisesta tehostetusta perhetyöstä, sekä valvotuista tapaamisista. Työ sisältää iltatyötä arkisin ja satunnaisesti viikonloppuisin.
Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto.
Arvostettavat ominaisuudet: Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus perhetyöntekijän tehtävän hoidosta. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvuutta vaativaan asiakas- ja verkostotyöhön, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä nostaa asioita puheeksi.
Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan
Valittavan on esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote
Koeaika (kuukautta): 4

Web-osoite: http://www.fshky.fi Työnantaja: Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä Sijainti: Lastensuojelu Forssa, 30100 FORSSA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: vastaava perhetyöntekijä Elina Latvala, puh. 0503033107, elina.latvala@fshky.fi, 8-16, , Hakemukset: http://www.seuturekry.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lastensuojelu Forssa, 30100 FORSSA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Forssa , osoitteessa Lastensuojelu Forssa, 30100 FORSSA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa