Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Julistamme haettavaksi perheohjaajan toimen Alkusijoituspaikkana Pietarsaaren perhetyö Toimi täytetään 2.1.2017. Kelpoisuusehdot sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 6 §:n mukaan sekä soveltuva suuntautuneisuus. Lisäksi vaaditaan riittävää työkokemusta alalta sekä soveltuvuutta tehtävään. Perheohjaajan alkusijoituspaikkana on Pietarsaari, mutta työkenttänä on tarpeen mukaan koko yhteistoiminta-alue. Kielitaitovaatimuksena on tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Pietarsaari musiikki- ja viihdealan tehtävät Pietarsaari lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät Pietarsaari .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perheohjaajan toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Staden Jakobstad / Social- och hälsovårdsverket. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 68600 - Pietarsaari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa