Duunitori suosittelee
Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Julistamme haettavaksi perheohjaajan toimen Alkusijoituspaikkana Pietarsaaren perhetyö Toimi täytetään 2.1.2017. Kelpoisuusehdot sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 6 §:n mukaan sekä soveltuva suuntautuneisuus. Lisäksi vaaditaan riittävää työkokemusta alalta sekä soveltuvuutta tehtävään. Perheohjaajan alkusijoituspaikkana on Pietarsaari, mutta työkenttänä on tarpeen mukaan koko yhteistoiminta-alue. Kielitaitovaatimuksena on tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Pietarsaari musiikki- ja viihdealan tehtävät Pietarsaari lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perheohjaajan toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Staden Jakobstad / Social- och hälsovårdsverket. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 68600 - Pietarsaari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus