Duunitori suosittelee
Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille, Tampere

Adecco Finland

Finland

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Profiam Sosiaalipalvelut on lastensuojelun kotiin suuntautuvia avo-, sijais- ja jälkihuollon aikaisia moniammatillisia tukipalveluita tuottava kasvava ja kehittyvä yritys. Tarjoamme palveluitamme kunnille Pirkanmaan, Keski-Suomen, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. Etsimme kysynnän kasvaessa täydennyksenä ammattilaistemme joukkoon Jyväskylään ja lähialueelle PERHEOHJAAJAA / AMMATILLISTA TUKIHENKILÖÄ Kaipaamme osaavaa, kokenutta ohjaajaa vaativaan perheohjaustyöhön sekä osaksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Jyväskylä avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Jyväskylä musiikki- ja viihdealan tehtävät Jyväskylä lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perheohjaaja/ammatillinen tukihenkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Profiam Sosiaalipalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus