Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Profiam Sosiaalipalvelut on lastensuojelun kotiin suuntautuvia avo-, sijais- ja jälkihuollon aikaisia moniammatillisia tukipalveluita tuottava kasvava ja kehittyvä yritys. Tarjoamme palveluitamme kunnille Pirkanmaan, Keski-Suomen, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. Etsimme kysynnän kasvaessa täydennyksenä ammattilaistemme joukkoon Jyväskylään ja lähialueelle PERHEOHJAAJAA / AMMATILLISTA TUKIHENKILÖÄ Kaipaamme osaavaa, kokenutta ohjaajaa vaativaan perheohjaustyöhön sekä osaksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Jyväskylä avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Jyväskylä musiikki- ja viihdealan tehtävät Jyväskylä lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perheohjaaja/ammatillinen tukihenkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Profiam Sosiaalipalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus