Duunitori suosittelee
Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Autamme perheitä varhaisen tuen sekä avo- ja sijaishuollon palveluin. Keräämme myös varoja lasten ja perheiden tukemiseen. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children's Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.

Punkaharjun lapsikylä on uudistuva ja kehittyvä lastensuojelupalveluiden tuottaja. Avohuolto ja perhekuntoutus ovat kasvavaa aluetta perinteisen, vuonna 1972 alkaneen lapsikyläkotitoiminnan ohella.

Etsimme SOS-lapsikylään Punkaharjulle


PERHEKUNTOUTUKSEN PERHETYÖNTEKIJÄÄ


joka toimii avohuollon tukitoimena tarjottavassa kuntoutuspalvelussa perhetyöntekijänä. Perhekuntoutuksessa käytetään eri työmenetelmiä vanhemmuuden arviointiin sekä perheen vuorovaikutuksen tukemiseen. Perhetyöntekijä työskentelee perhekuntoutustiimissä. Perheet ovat sijoitettuna lapsikylään tai perhekuntoutusta tehdään perheen kotona. Perhekuntoutuksen työntekijä koordinoi perheen tukiverkostoa kuntoutuksen aikana ja tekee tiivistä yhteistyötä verkoston toimijoiden kanssa. Perhekuntoutuksen kehittäminen perhekuntoutustiimissä kuuluu osana perhetyöntekijän toimenkuvaan. Työ on kaksivuorotyötä.

Edellytämme perhetyöntekijältä sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan korkeakoulututkintoa. Kokemus ja koulutus lastensuojelusta ja perhetyöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä tiimityötaitoja. Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työ alkaa 1.1.2017.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

Lisätietoa perhekuntoutuksen perhetyöntekijän tehtävistä antaa Punkaharjun SOS-Lapsikylän vastaava perhetyöntekijä Elina Käyhkö, puh. 044 761 4147.

Vapaamuotoinen hakemus pyydetään toimittamaan 31.10.2016 mennessä sähköpostitse:
elina.kayhko@sos-lapsikyla.fi.

Lapsikylätoimintaa on 134 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Web-osoite: http://www.sos-lapsikyla.fi Työnantaja: SOS-lapsikyläsäätiö sr Sijainti: 58500 PUNKAHARJU Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 1.1.2017 Yhteystiedot: Elina Käyhkö, puh. 044 761 4147 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 58500 PUNKAHARJU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, PERHEKUNTOUTUKSEN PERHETYÖNTEKIJÄ, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut SOS-lapsikyläsäätiö sr. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 58500 - Savonlinna , osoitteessa 58500 PUNKAHARJU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa