Duunitori suosittelee
Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Perhekotiin keikkatyöntekijää. Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi lähihoitaja, sosionomi, tai yhteisöpedagoki. Tehtäviin kuuluu perhekodin arkeen kuuluvia työtehtäväviä kuten lasten ohjaamista. Katsomme eduksi hygieniapassin sekä henkilöautonajokortin ja liikunnallisuuden. Työ on iltapainotteista. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse [email protected] Lisätietoja tehtävistä antaa Soili ja Matti Räty, puh. 050 056 1561 tai 050 466 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Tuusniemi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tuusniemi avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhekotityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Perhekoti Räty Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusniemi .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus