Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Perhekotiin keikkatyöntekijää. Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi lähihoitaja, sosionomi, tai yhteisöpedagoki. Tehtäviin kuuluu perhekodin arkeen kuuluvia työtehtäväviä kuten lasten ohjaamista. Katsomme eduksi hygieniapassin sekä henkilöautonajokortin ja liikunnallisuuden. Työ on iltapainotteista. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse soili.raty@kolumbus.fi Lisätietoja tehtävistä antaa Soili ja Matti Räty, puh. 050 056 1561 tai 050 466 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Tuusniemi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tuusniemi avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tuusniemi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhekotityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Perhekoti Räty Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusniemi .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa