Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Keikkaluontoinen ohjaaja/lähihoitaja

Perhekoti Jääskeläinen Oy on aikuisten kehitysvammaisten hoito- ja kuntoutuspaikka. Aloitimme toimintamme vuonna 1988 perhekotina, ja vuodesta 2001 lähtien olemme toimineet ammattimaisena kehitysvammaisten hoito- ja asumispalveluja tuottavana perheyrityksenä. Vuosien varrella palvelutarjontamme on laajentunut tukiasumispalveluihin, päivä- ja virkistystoimintaan sekä työtoimintaan. Toimintamme on lääninhallituksen ja asukkaiden kotikuntien sosiaali- ja terveystoimien valvonnan alaista.
Haluamme tarjota asiakkaillemme puitteet sisällöllisesti rikkaalle ja onnelliselle elämälle. Pyrimme mahdollisimman kattavasti tuottamaan ne erilaiset palvelut, joita asiakkaamme tarvitsee elämänsä eri vaiheissa. Palveluntarjontamme keskeisiä piirteitä ovat kodinomaisuus, yhteisöllisyys, kuntouttava työote sekä yksilön arvostaminen. Pitkäaikainen kokemus osoittaa, että työmme tuloksia ovat kestävät asiakassuhteet, toimintakyvyn paraneminen ja korkea asiakastyytyväisyys.

Haemme keikkaluontoisia ohjaajia/lähihoitajia paikkaamaan esim. lomia. Työvuoroja voi olla Perhekoti Jääskeläisen eri toimipisteissä tai tukiasunnoilla. Työvuorot ovat pääasiassa päivävuoroja, mutta yötyötkin mahdollisia.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa, asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen, ajokortin, hygieniapassin sekä kokemuksen kehitysvammaisten parissa työskentelystä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse 24.10. alkaen tellervo.hiltunen@pkj.fi tai puhelimitse 0503703775, tai minna.juuri-oja-salo@pkj.fi tai p. 0504325167. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse mahdollisimman pian tai viimeistään 4.11. mennessä.

Web-osoite: http://www.pkj.fi/ Työnantaja: Perhekoti Jääskeläinen Oy Sijainti: Voutilantie 5, 13500 HÄMEENLINNA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Minna Juuri-Oja-Salo, 0504325167, minna.juuri-oja-salo@pkj.fi Tellervo Hiltunen, 0503703775, tellervo.hiltunen@pkj.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Voutilantie 5, 13500 HÄMEENLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Perhekoti Jääskeläinen Oy Y-tunnus 1727734-8 Toimiala Kehitysvammaisten laitokset ja asumispalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 791 922 € 20 %

Liiketoiminnan tulos

326 050 € 30 %

Henkilöstö

29 4

Liikevoitto-%

12 % 9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Perhekoti Jääskeläinen Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Voutilantie 5, 13500 HÄMEENLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa