Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Perhehoitokumppanit Suomessa Oy ja Neljä Astetta Oy etsivät yhteistä henkilöstöpäällikköä

Haemme kokenutta, soveltuvan koulutuksen omaavaa henkilöstöpäällikköä. Hakijalta edellytetään joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä, esimiestaitoja ja positiivista, ulospäinsuuntautunutta tapaa tehdä töitä tiimissä. Hakijalla tulee olla sujuva kirjallinen ja suullisen viestinnän taito.
Sujuva englannin kielen taito on välttämätön, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Hakijalla tulee olla kykyä työskennellä itsenäisesti ja kokemusta erilaisten prosessien ja muutoksen johtamisesta. Työnkuva on joustava ja tehtävän hoito edellyttää matkustamista sekä kotimaassa että ulkomailla. Ajokortti on välttämätön. Työntekijän tukikohta sijaitsee Tampereella.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, ensiluokkaisen työtiimin sekä harvinaisen näköalapaikan kahden suomalaisen lastensuojelualan sisarusyrityksen johdossa. Yritysten emoyritys toimii Englannissa. Henkilöstöpäällikkö tulee ottamaan henkilöstöön liittyvät prosessit sekä yritysten sisäisen viestinnän vastuulleen.

Hakijat tullaan haastattelemaan 16.11.2016 Tampereella, toiselle haastattelukierrokselle valittavat työntekijät haastatellaan 30.11. Tampereella.

Toivomme valittavan henkilön pystyvän aloittamaan vuoden 2017 alussa.

Lisätietoja:
www.perhehoitokumppanit.fi
www.4astetta.fi
puhelintiedustelut: toimitusjohtaja Matti Virtanen p. 0500 628 338

Laita hakemuksesi ja cv palkkatoiveineen viim. 6.11.2016 johtaja Tiia Perämaa tiia.peramaa@perhehoitokumppanit.fi

Web-osoite: http://www.perhehoitokumppanit.fi Työnantaja: PerhehoitoKumppanit Suomessa Oy Sijainti: Åkerlundinkatu 2 A, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiia Perämaa, Puh: 0445653204, tiia.peramaa@perhehoitokumppanit.fi Hakemukset: tiia.peramaa@perhehoitokumppanit Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Åkerlundinkatu 2 A, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Perhehoitokumppanit Suomessa Oy Y-tunnus 2180366-2 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 919 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

115 000 € -32 %

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisasiantuntija, henkilöstön kehittäminen, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut PerhehoitoKumppanit Suomessa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Åkerlundinkatu 2 A, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa