Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Perhehoitokumppanit Suomessa Oy ja Neljä Astetta Oy etsivät yhteistä henkilöstöpäällikköä Haemme kokenutta, soveltuvan koulutuksen omaavaa henkilöstöpäällikköä. Hakijalta edellytetään joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä, esimiestaitoja ja positiivista, ulospäinsuuntautunutta tapaa tehdä töitä tiimissä. Hakijalla tulee olla sujuva kirjallinen ja suullisen viestinnän taito. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Hakijalla tulee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Tampere henkilöstöhallinto ja -kehitys Tampere asiantuntijatehtävät ja konsultointi henkilöstöhallinto ja -kehitys Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Perhehoitokumppanit Suomessa Oy Y-tunnus 2180366-2 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisasiantuntija, henkilöstön kehittäminen, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut PerhehoitoKumppanit Suomessa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa