Duunitori suosittelee
Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Painting Manager OL3 Site

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Sosiaalipalvelut HAKEE JATKUVASTI UUSIA PERHEITÄ kehitysvammaisten henkilöiden perhehoitajiksi. Perhehoito tapahtuu perhehoitajan kotona. Perhehoidosta maksetaan hoitopalkkiota ja kulukorvausta. Lisätietoa puh. 050-388 6719/Viivi Turunen. Tästä voit myös jättää hakemuksen perhehoitajaksi. Otamme sinuun yhteyttä. Kuntayhtymässä työnantajalla on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva todistus työelämän tietosuojalain (759/2004) edellyttämien kriteerien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Joensuu lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhehoitajaksi Honkalampi-yksikköön, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut PKSSK. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.09.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80200 - Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus