Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Sokotel Oy

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Perel Groupiin kuuluva Perel Oy on hyvinkääläinen ammattielektroniikan maahantuoja. Meitä pereliläisiä on hyvinkäällä 47 henkeä. Haemme nyt Service-osastollemme

Sähkötekniikan ammattilaista

Omaat hyvät tiedot elektroniikasta sekä sähkövoimatekniikasta. Olet oma-aloitteinen, viihdyt uusien asioiden ja ihmisten parissa.
Sinulla on hyvä suomen- ja englanninkielen taito sekä hyvä ulosanti. Pystyt työssäsi matkustamaan ja sinulla on ajokortti.
Työtehtäviäsi ovat erilaiset mittalaitteiden sekä testereiden kalibrointi- ja korjaustyöt sekä huollon muut työt. Koulutamme sinut työtehtäviisi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla sekä vaihtelevan työn Suomen elektroniikkateollisuuden huippuosaajien parissa ja mukavan työilmapiirin modernissa tornitalossamme Hyvinkäällä. Perel Oy tarjoaa myös monenlaiset henkilökuntaedut.

Ystävälliset yhteydenotot palkkatoiveineen tj. jari.rantala@perel.fi / puh. (019) 8711510.

Web-osoite: http://www.perel.fi Työnantaja: Perel Oy Sijainti: Torpankatu 28, 05830 HYVINKÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ystävälliset yhteydenotot palkkatoiveineen tj. jari.rantala@perel.fi / puh. 019 8711510 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Torpankatu 28, 05830 HYVINKÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Perel Oy Y-tunnus 0828238-0 Toimiala Sähkötarviketukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Perel Mapo

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

10 869 000 € 2 %

Liiketoiminnan tulos

-7 000 € -103 %

Henkilöstö

31 1

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkötekniikan ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Perel Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää , osoitteessa Torpankatu 28, 05830 HYVINKÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa