Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Perel Group on hyvinkääläinen ammattielektroniikan parissa toimiva konserni. Hyvinkään toimitalossamme on runsaat 60 henkilöä. Haemme nyt itsenäisesti yrittäjänä toimivaa/aloittavaa keittiöalan ammattilaista hoitamaan henkilökunnan lounasruuat ja iltapäivän kahvituksen sekä muiden erillisten kahvitusten järjestelyt. Työnantaja tarjoaa tilat, kalusteet ja astiaston. Yhteydenotot Pertti Rantala, sähköpostilla pertti.rantala@perel.fi, puh. 0400 304301....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Hyvinkää yrittäjä Hyvinkää ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Hyvinkää kauppiaat ja myymälänhoito Hyvinkää ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hyvinkää maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät kauppiaat ja myymälänhoito ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Perel Group Oy Y-tunnus 0202850-9 Toimiala Rahoitusalan holdingyhtiöiden toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiövastaava-yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Perel Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus