Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Perel Group on hyvinkääläinen ammattielektroniikan parissa toimiva konserni. Hyvinkään toimitalossamme on runsaat 60 henkilöä. Haemme nyt itsenäisesti yrittäjänä toimivaa/aloittavaa keittiöalan ammattilaista hoitamaan henkilökunnan lounasruuat ja iltapäivän kahvituksen sekä muiden erillisten kahvitusten järjestelyt. Työnantaja tarjoaa tilat, kalusteet ja astiaston. Yhteydenotot Pertti Rantala, sähköpostilla [email protected], puh. 0400 304301....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Hyvinkää yrittäjä Hyvinkää ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Hyvinkää kauppiaat ja myymälänhoito Hyvinkää ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hyvinkää maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät kauppiaat ja myymälänhoito ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Perel Group Oy Y-tunnus 0202850-9 Toimiala Rahoitusalan holdingyhtiöiden toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiövastaava-yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Perel Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus