Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Promoottori

Face2face

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme AMMATTITAITOISTA kaivinkoneen perämiestä aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on maanrakennusalan moniosaaja. Pärjäät työssä jos sinulla on: - vankka kokemus itsenäisestä työstä kaivinkoneen perämiehenä olemisesta - räväkkä asennne työhön ja pitkäjänteisyyttä - hyvä fyysinen kunto - työturvallisuuskortti - tieturva 1 kortti - oman auton käyttö mahdllisuus Tarjoamme sinulle työn ammattitaitoisessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Tampere vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneen perämies, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Voima Rakentaminen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa