Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pentti Hämeenaho Oy on vuonna 1967 perustettu, n. 200 henkilöä työllistävä tehdaspalvelun ja infrarakentamisen moniosaaja. Perinteisen maa-, pohja- ja vesirakentamisen lisäksi toimintaamme kuuluvat mm. teiden ja katujen rakentaminen. Haemme infrarakentamiseen VASTAAVAA MESTARIA Hakijalta toivomme -soveltuvaa rakennusalan koulutusta -kokonaisnäkemystä maarakennusprojektien hoitamisesta -asiakaspalvelutaitoja -vastuullista ja ahkeraa työotetta -hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja -laatu- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Raahe työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Raahe määräaikainen Raahe talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus määräaikainen Raahe .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pentti Hämeenaho Oy Y-tunnus 0189251-4 Toimiala Lastinkäsittely

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava mestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Pentti Hämeenaho Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus