Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme Loimaalle LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme aiempaa työkokemusta levyseppähitsaajan työstä, piirustusten lukutaitoa ja halua kehittyä työssään. Sinulla ei tarvitse olla voimassa olevia hitsausluokkia, mutta omaat hyvät hitsaustaidot....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Loimaa puu- ja metallialan tehtävät Loimaa muut käsityöalan tehtävät Loimaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pemamek Oy Y-tunnus 0535085-1 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppähitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut PEMAMEK OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus