Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yritykseemme VIENTIASENTAJAA/MEKANIIKKA Tehtävä sisältää monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Työskentelet koneiden asennus- ja asennusvalvontatehtävissä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla sopiva tekninen koulutus sekä aiempaa kokemusta kone- ja laiteasennuksista. Eduksesi katsotaan myös hydrauliikan, pneumatiikan ja yleisimpien mekaniikka-komponenttien/sähkötoimilaitteiden tuntemus. Työskentelet osittain ulkomailla ja kommunikoit sujuvasti englannin kielellä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Loimaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Loimaa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Loimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pemamek Oy Y-tunnus 0535085-1 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut PEMAMEK OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa