Duunitori suosittelee
Haemme ajoneuvoasentajaa Raumalle

Adecco Finland

Finland

Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yritykseemme VIENTIASENTAJAA/MEKANIIKKA Tehtävä sisältää monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Työskentelet koneiden asennus- ja asennusvalvontatehtävissä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla sopiva tekninen koulutus sekä aiempaa kokemusta kone- ja laiteasennuksista. Eduksesi katsotaan myös hydrauliikan, pneumatiikan ja yleisimpien mekaniikka-komponenttien/sähkötoimilaitteiden tuntemus. Työskentelet osittain ulkomailla ja kommunikoit sujuvasti englannin kielellä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Loimaa asennus, huolto ja puhtaanapito Loimaa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pemamek Oy Y-tunnus 0535085-1 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut PEMAMEK OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus