Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Peltolan Kuljetus Oy on vuonna 1958 perustettu kuljetusliike Kouvolasta. Omia autoja meillä on 24. Työllistämme yhdessä sisaryrityksemme Oy TransPeltola Ltd:n kanssa noin 60 henkilöä. Konttikuljetusten lisäksi hoidamme mm. ADR-kuljetuksia, traileriliikennettä, lasikuljetuksia sekä energiapolttoainekuljetuksia. Työt Helsinki-Porvoo -alueella lisääntyvät ja siksi etsimme AUTONKULJETTAJIA BULK-KONTTIKULJETUKSIIN Työtä tehdään kippaavalla ja kompressorilla varustetulla ajoneuvoyhdistelmällä. Työsuhde ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Porvoo henkilötieliikenteen kuljetus Porvoo kevyt tavaraliikenne Porvoo kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne Porvoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Peltolan Kuljetus Oy Y-tunnus 0500813-2 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonkuljettajia Bulk -konttikuljetuksiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Peltolan Kuljetus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa