Duunitori suosittelee
Haemme tilaustenkäsittelijää Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan henkilöä kehittämään yrityksen jalometallien kierrätystä ja jatkojalostamista. Tehtävänä asiakashankinta ja tavaran osto asiakasyrityksistä/työmailta. Edellytetään aikaisempaa kokemusta metallialasta ja metallilaatujen tuntemista. Työssä tarvitaan tietoteknisiä taitoja. Aikaisempi kokemus osto- ja/tai myyntitehtävistä, joustavuus, innokkuus ja halu kehittää työnkuvaa on etu. Työnantaja tarjoaa työhön vaadittavat työvälineet mm auton, puhelimen ja tietokoneen. Työaika on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Forssa muut lakialan tehtävät Forssa osto- ja hankinta-alan tehtävät muut lakialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Peltolan Kone Oy Y-tunnus 2250478-7 Toimiala Jätteen ja romun tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ostoasiamies, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Peltolan Kone Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.01.2017. Työpaikka sijaitsee Forssa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus