Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haetaan rautarakennenneasennuksille asentajaa työtasojen asennuksiin/kaideasennuksiin sekä erilaisten rautarakenteitten asennustöihin. Suoritamme myös polttoleikkauksia eri purkukohteissa. Työ tehdään pääsääntöisesti parityöskentelynä. Työkohteet ovat ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta myös muissa kaupungeissa. Kuljetus on järjestetty työmaille. Hitsaustaito on välttämättömyys, rakennuskuvien lukutaito on eduksi. Toivotaan aikaisempaa kokemusta asennustöistä, työhön opastetaan tarvittaessa. Työ on fyysisesti raskasta ja se vaatii hyvää kuntoa ja säännöllisiä elämäntapoja. Työturvallisuuskortti ja tulityökortti on välttämättömyys.

Pääsääntöisesti työajat ovat päivätyötä, mutta työkohteesta johtuen työ edellyttää yötyöskentelyä.

Koeajan jälkeen on mahdollisuus työllistyä toistaiseksi.

Ota pikaisesti yhteyttä työnantajaan ja sovi haastattelusta, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Peltolan Kone Oy Sijainti: 30100 FORSSA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivien henkilöitten löydyttyä Yhteystiedot: Parhaiten saa kiinni jättämällä yhteydenottopyynnön tekstiviestinä numeroon 040-706 4076 tai sähköpostitse: romupeltola@gmail.com Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 30100 FORSSA

Yritystiedot

Toiminimi Peltolan Kone Oy Y-tunnus 2250478-7 Toimiala Jätteen ja romun tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

433 152 € -11 %

Liiketoiminnan tulos

26 606 € 258 %

Liikevoitto-%

6 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanija, konepaja- ja metallituotteet, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Peltolan Kone Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 30100 - Forssa , osoitteessa 30100 FORSSA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa