Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan rautarakennenneasennuksille asentajaa työtasojen asennuksiin/kaideasennuksiin sekä erilaisten rautarakenteitten asennustöihin. Suoritamme myös polttoleikkauksia eri purkukohteissa. Työ tehdään pääsääntöisesti parityöskentelynä. Työkohteet ovat ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta myös muissa kaupungeissa. Kuljetus on järjestetty työmaille. Hitsaustaito on välttämättömyys, rakennuskuvien lukutaito on eduksi. Toivotaan aikaisempaa kokemusta asennustöistä, työhön opastetaan tarvittaessa. Työ on fyysisesti raskasta ja se ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Forssa tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Peltolan Kone Oy Y-tunnus 2250478-7 Toimiala Jätteen ja romun tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanija, konepaja- ja metallituotteet, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Peltolan Kone Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.02.2017. Työpaikka sijaitsee Forssa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus