Duunitori suosittelee
Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Banssi on täyden palvelun henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy satoja henkilöitä eri aloille. Palvelulupauksemme mukaisesti olemme toiminnassamme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijän arvostamiseen sekä avoimuuteen. Kaikki konsulttimme ovat alan parhaita ammattilaisia, joilla on pitkä ura takanaan henkilöstöasioiden parissa. Etsimme asiakasyrityksellemme peltiseppää jolla tarvittava ote omatoimiseen peltisepän työhön Olet etsimämme henkilö kun Sinulla on: - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Hollola muut käsityöalan tehtävät Hollola puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät Hollola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Banssi Kaakko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Asikkala .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa