Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Web developer

Intopalo

Tampere

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Banssi on täyden palvelun henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy satoja henkilöitä eri aloille. Palvelulupauksemme mukaisesti olemme toiminnassamme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijän arvostamiseen sekä avoimuuteen. Kaikki konsulttimme ovat alan parhaita ammattilaisia, joilla on pitkä ura takanaan henkilöstöasioiden parissa. Etsimme asiakasyrityksellemme peltiseppää jolla tarvittava ote omatoimiseen peltisepän työhön Olet etsimämme henkilö kun Sinulla on: - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Hollola muut käsityöalan tehtävät Hollola puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Banssi Rinnakkaistoiminimet Banssi henkilöstövuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Banssi Kaakko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Asikkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 371 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus