Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan tärkeäksi osaksi kasvavaa huippu tiimiämme! Peltisepänliike Rönnkvist Oy tarjoaa asiakkailleen peltialan osaamista kolmannessa sukupolvessa jo vuodesta 1956. Olemme erikoistuneet etenkin perinteistä peltisepäntaitoa vaativiin kohteisiin ja työllistämme tällä hetkellä 21 alan ammattilaista. Toimipaikkamme sijaitsevat Kokkolassa ja Vaasassa. Nyt haemme ripeää työskentely otetta omaavaa sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asentajaa tärkeäksi osaksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Kokkola puu- ja metallialan tehtävät Kokkola muut käsityöalan tehtävät Kokkola talonrakennus puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Peltisepänliike Rönnkvist Oy Y-tunnus 2085797-6 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennuspeltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Peltisepänliike Rönnkvist Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.01.2017. Työpaikka sijaitsee Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus