Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään osaavaan joukkoon oma-aloitteista ja ammattitaitoista peltiseppää/rakennuspeltiseppää. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset peltityöt, kuten mm. konesaumapeltikattojen teko ja korjaus, peltie kanttaus ja asennus, listoitustyöt, kourujen, syöksytorvien sekä kattoturvatuotteiden asennustyöt jne. Ajokortti on välttämätön ja oma auto luetaan eduksi. Hakemukset mieluiten sähköpostitse!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki muut käsityöalan tehtävät Helsinki talonrakennus puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pelti- ja Rautatyö Oy Y-tunnus 0196329-8 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta Rinnakkaistoiminimet Loman Pelti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peltiseppä/rakennuspeltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Pelti- ja Rautatyö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa