Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Etsitään osaavaan joukkoon oma-aloitteista ja ammattitaitoista peltiseppää/rakennuspeltiseppää.

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset peltityöt, kuten mm. konesaumapeltikattojen teko ja korjaus, peltie kanttaus ja asennus, listoitustyöt, kourujen, syöksytorvien sekä kattoturvatuotteiden asennustyöt jne. Ajokortti on välttämätön ja oma auto luetaan eduksi.

Hakemukset mieluiten sähköpostitse!

Web-osoite: http://www.peltijarautatyo.fi Työnantaja: Pelti- ja Rautatyö Oy Sijainti: Arinatie 11, 00370 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Ota yhteyttä peltityönjohtaja Jarmo Kinnunen p. 020 757 9270 tai 040 843 1600. Ilmoitus jätetty: 30.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Arinatie 11, 00370 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Pelti- ja Rautatyö Oy Y-tunnus 0196329-8 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta Rinnakkaistoiminimet Loman Pelti

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 230 464 € -14 %

Liiketoiminnan tulos

-140 163 € -1062 %

Henkilöstö

25 -6

Liikevoitto-%

-6 % -700 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peltiseppä/rakennuspeltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Pelti- ja Rautatyö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Arinatie 11, 00370 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa