Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laitoshuoltajan vuorotteluvapaan sijaisuus Pelkosenniemen päiväkodissa 30.9.2016 saakka. Hakijan tulee täyttää vuorotteluvapaa sijaisen ehdot: - Ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai - Alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai - Vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Lisätiedot: Päiväkodin johtaja Pasi Kuusela 0407547315...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pelkosenniemi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pelkosenniemen kunta Y-tunnus 0191866-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Pelkosenniemen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.11.2016. Työpaikka sijaitsee Pelkosenniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus