Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinnostaisiko Texas Hold'em työnä? Etsimme juuri nyt taitavia pelinhoitajia ravintoloissa järjestettäviin pokeriturnauksiin. Voi tutustua pokeriturnauksiimme osoitteessa: www.pokeriturnaukset.com jossa saat lisätietoa peleistämme. Onko sinulla seuraavat asiat hallussa? - Osaat Texas Hold'emin säännöt hyvin - Sinulla on positiivinen asenne - Sinulta löytyy esiintymishalua ja asiakaspalveluhenkisyyttä - Haluat kehittää itseäsi ja osaamistasi - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Turku matkailualan asiakaspalvelu Turku musiikki- ja viihdealan tehtävät Turku matkailualan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu musiikki- ja viihdealan tehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pelinhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut RFC-Finland Oy/Royal Events. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa