Duunitori suosittelee
Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Pelican Rouge Coffee Solutions Oy on palveluautomaattialan markkinajohtaja Suomessa. Tuotevalikoimamme kattaa yritysten kahvi- ja välipalatarjoilussa käytettävät palveluautomaatit, kuten kahvi-, ruoka-, kioski- ja lähdevesiautomaatit sekä niihin liittyvät tarvikkeet ja monipuoliset palvelut.

HAEMME 1 määräaikaista henkilöä 3-6 kk jaksolle Tampereen seudulle.
Haemme toimeliasta ja palveluhenkistä asiakaspalvelijaa. Nautit liikkuvasta ja vaihtelevasta työstä nuorekkaassa ja reippaassa ilmapiirissä. Työ pitää sisällään kahviautomaattien täyttämistä ja puhdistusta asiakasyrityksissämme. Työ on arkisin 8-16 välillä.
Työssä tarvitaan positiivisen palveluasenteen lisäksi b-ajokorttia. Työturvallisuuskortti on etu. Työhön annetaan 2:den viikon perehdytys.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tiimiesimiehet@pelicanrouge.com viimeistään 31.10.2016 mennessä. Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin.
Lisätietoja Pelican Rouge Coffee Solutions Oy: stä löydät osoitteesta www.pelicanrouge.com

Web-osoite: http://www.pelicanrouge.fi/ Työnantaja: Pelican Rouge Coffee Solutions Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: tiimiesimiehet@pelicanrouge.com Hakemukset: tiimiesimiehet@pelicanrouge.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Pelican Rouge Coffee Solutions Oy Y-tunnus 1962815-6 Toimiala Pitopalvelu Rinnakkaistoiminimet Automaattipalvelu, Autobar, Vaseco, Cafe Bar Finland, Autobar Group Finland, Autobar Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

20 334 000 € 567 %

Liiketoiminnan tulos

-1 330 000 € -653 %

Henkilöstö

129 128

Liikevoitto-%

-7 % -17 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitehoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Pelican Rouge Coffee Solutions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa