Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus


Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.
Virastomme on savuton.

Valvomme alueemme pelastustointa ja pelastustoimen palvelujen saatavuutta ja tasoa. Tuemme alueemme toimijoiden varautumista onnettomuuksiin, häiriötilanteisiin ja poikkeusoloihin. Yhteisenä tavoitteenamme on suojata ihmisiä, omaisuutta ja luontoa sekä turvata yhteiskunnan toimintakykyä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto, Cygnaeuksenkatu 1, PL 41, 40101 Jyväskylä

Viran/tehtävän kuvaus:
Pelastusylitarkastaja vastaa aluehallintovirastolle kuuluvista varautumisen yhteensovittamistehtävistä kuten valmiusharjoitusten järjestämisestä, alueellisten maanpuolustuskurssien järjestämisestä yhdessä puolustusvoimien kanssa ja alueellisesta valmiustoimikuntatyöstä. Tehtävänkuvaan kuuluu laajoja kokonaisturvallisuuteen ja viranomaisyhteistoimintaan liittyviä tehtäviä. Tehtävänkuva muodostetaan valittavan henkilön vahvuudet huomioiden.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto, varautumisen ja valmiussuunnittelun tuntemus ja hallinnollinen työkokemus.

Lisäksi arvostetaan vastuunottokykyä, kehittämisotetta ja hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja.
Työssä tarvittava kielitaito:
Työssä tarvitaan erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika.
Palkkauksen peruste:
Tehtävä on sijoitettu aluehallintovirastojen palkkausjärjestelmän vaativuustasoon 11A (tehtäväkohtainen palkanosa 3476,70 €/kk), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa palkanosaa 5 – 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Maksettava kokonaispalkka määräytyy palkkausjärjestelmän siirtymävaiheen säännösten mukaisesti.
Työnantaja: Keski-Suomi , Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto Sijainti: 40101 Jyväskylä Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Tarja Wiikinkoski
Johtaja
Puhelin: 0295 018 800

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=af9e6625-7cfa-454e-b214-248e4e6bc244 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40101 Jyväskylä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pelastusylitarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomi , Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40101 - Jyväskylä , osoitteessa 40101 Jyväskylä .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa