Duunitori suosittelee
Technical Architect

Avarea

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä. Virastomme on savuton. Valvomme alueemme pelastustointa ja pelastustoimen palvelujen saatavuutta ja tasoa. Tuemme alueemme toimijoiden varautumista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Jyväskylä valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pelastusylitarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomi , Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40101 - Jyväskylä .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa