Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Kriisinhallintakeskus on siviilikriisinhallinnan ja kansainvälisen pelastustoiminnan osaamiskeskus. Sen päätehtäviä ovat asiantuntijoiden koulutus ja rekrytointi kansainvälisiin siviilikriisinhallinta- ja pelastustoimen tehtäviin, logistisista ja materiaalisista valmiuksista vastaaminen, alaan liittyvä tutkimus- ja projekti- sekä julkaisutoiminta. Kriisinhallintakeskus toimii Kuopiossa Pelastusopiston yhteydessä.

TYÖTEHTÄVÄT
Henkilöstö- ja koulutussuunnittelijan päätehtävänä on siviilikriisinhallintatehtäviin lähtevien asiantuntijoiden rekrytointi. Hän myös hallinnoi ja ohjaa asiantuntijoiden, ja aivan erityisesti Poliisin sekä Rajavartiolaitoksen ja Tullin palveluksessa olevien, siviilikriisinhallinnan asiantuntijoiksi hakeutuvien ja sijoittuvien henkilöiden rekrytointimallien ja -menetelmien suunnittelua ja kehittämistä. Henkilöstö- ja koulutussuunnittelija osallistuu asiantuntijoiksi hakeutuvien ja asiantuntijoiksi valittujen koulutukseen ja ohjaukseen. Hän osallistuu henkilöstöyksikön toimialaan kuuluvien raporttien ja selvitysten valmisteluun ja tiedottaa sekä pitää muutoinkin jatkuvasti yhteyttä siviilikriisinhallinnan asiantuntijoihin heidän palvelussuhteisiinsa liittyvissä asioissa. Henkilöstö- ja koulutussuunnittelijan tehtäviin kuuluu myös jatkuva yhteydenpito siviilikriisinhallinnan asiantuntijoiden valintamenettelyyn sekä heidän palvelussuhteisiinsa liittyvissä asioissa lukuisiin kansallisiin (mm. sisäministeriö, ulkoasiainministeriö, Poliisihallitus, Rajavartiolaitos, Tulli) ja kansainvälisiin yhteistyötahoihin.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös valmiutta ajoittain matkustaa niille (kriisi)alueille, joilla skh-tehtäviin lähetetyt asiantuntijat työskentelevät.

VAATIMUKSET
Hakijalla toivotaan olevan kokemusta rekrytointimenetelmien kehittämisestä ja hänellä tulee olla hyvät valmiudet sähköisen henkilötietojärjestelmän hyödyntämiseen. Perehtyneisyys siviilikriisinhallinnan (skh) alaan sekä kokemus erityisesti poliisiorganisaation toiminnasta ja poliisin sisäisestä koulutusjärjestelmästä edesauttaa tehtävän menestyksellistä hoitamista. Tehtävänhoitoa tukee mm. siviilitaustaisten asiantuntijoiden skh-tehtäviin rekrytointiin keskittynyt henkilöstösuunnittelija sekä kaksi henkilöstösihteeriä.
Kokemus kansainvälisiin tehtäviin rekrytoinnista ja/tai siviilikriisinhallinnan kansainvälisenä asiantuntijana toimimisesta katsotaan eduksi.
Arvostamme erinomaista yhteistyö- ja innovointikykyä, taitoa ja halua huolehtia kaikista annetuista tehtävistä ajoittain hyvinkin kireiden tehtäväkohtaisten määräaikojen puitteissa sekä vahvaa sitoutumista tehtävien hoitamiseen tehtävän alusta loppuun asti.
Tehtävään ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä mieluiten vähintään 5 vuoden työkokemus henkilöstöhallinnon ja henkilöstön kehittämisen sekä niihin liittyvien suunnittelutehtävien ja raportoinnin hoitamisesta.
Sujuva englannin kielen taito, myös siviilikriisinhallintaan liittyvän terminologian osalta, on välttämätön edellytys tehtävässä onnistumiselle.
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen , Ymmärtäminen: Erinomainen

Tehtävän palkkaus määräytyy Pelastusopiston tukihenkilöstön palkkausjärjestelmän vaativuustason 8 mukaisesti (3.403,94 euroa/kk). Lisäksi maksetaan virkaehtosopimuksen mukainen henkilökohtainen lisä, joka määräytyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen, aikaisemman kokemuksen ja arvioidun tarvittavan perehdyttämisajan mukaan.
Tarjoamme dynaamisen työympäristön, haastavat ja mielenkiintoiset tehtävät asiantuntijatyöyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoa.

Sijaisuus
Liukuva virastotyöaika
Määräaikainen (alle 12 kk).
Virka on viraston yhteinen.
Viitenumero: 26-698-2016

Web-osoite: http://www.pelastusopisto.fi Työnantaja: Pelastusopisto Sijainti: Hulkontie 83, 70820 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Jari-Pekka Paajala, Johtaja / Henkilöstöpäällikkö, 029 545 3694, jari-pekka.paajala@cmcfinland.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4af846bd-91c9-4988-84b4-742f8dca2151 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Pelastusopiston kirjaamo PL 1122 70821 Kuopio Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hulkontie 83, 70820 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Pelastusopisto Y-tunnus 0909306-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstö- ja koulutussuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Pelastusopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Hulkontie 83, 70820 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa