Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Pekkaniska Oy hakee huoltoasentajaa

Haemme henkilönostinten ja trukkien
HUOLTOASENTAJAA TURKUUN JA TAMPEREELLE vastaamaan vuokrakoneidemme kunnossapidosta omalla toimipisteellämme sekä asiakkaidemme työmailla.

Asemapaikkasi tulee olemaan Turku tai Tampere, mutta sinulla tulee olla matkustusvalmiutta myös lähialueilla.
Edellytämme hakijalta sähkö-, automaatio-, hydrauliikka- tai mekaniikka-alan peruskoulutusta sekä kokemusta nykyaikaisten työkoneiden huolto- ja korjaustoiminnoista.

Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja reipasta työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tarvittaessa ryhmässä toimimiseen. Koet asiakaspalvelun ja sen kehittämisen omaksesi. Mikäli omaat kokemusta henkilönostimien huolloista ja korjaustoiminnoista on se luonnollisesti iso etu työtehtävään ryhtymiselle.

Vastineeksi tarjoamme mm. itsenäisen, haastavan ja monipuolisen työkokonaisuuden, koulutuksen työtehtävään ja alan erityispiirteisiin, alan osaavimman organisaation taustatuen, nuorekkaan työilmapiirin sekä kannustusta terveisiin elämäntapoihin.

Lähetä hakemuksesi 31.10.2016 mennessä osoitteeseen pekka.maatta@pekkaniska.com.
Lisätietoja antaa Pekka Määttä puh. 050 309 8516.

Web-osoite: http://www.pekkaniska.com Työnantaja: Pekkaniska Oy Sijainti: 33840 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan hakijan löydyttyä Yhteystiedot: Pekka Määttä 050 309 8516 pekka.maatta@pekkaniska.com Hakemukset: pekka.maatta@pekkaniska.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33840 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Pekkaniska Oy Y-tunnus 0728782-5 Toimiala Rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraus ja leasing

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

41 262 072 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

12 067 784 € 41 %

Henkilöstö

169 -1

Liikevoitto-%

29 % 45 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Pekkaniska Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33840 - Tampere , osoitteessa 33840 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa