Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Pekant Lieto Oy on raskaan ajoneuvokaluston huolto- ja korjauspalveluiden yritys. Teemme työtä tällä hetkellä 11 ammattilaisen voimin huollon, korjauksen ja varaosatoimintojen parissa.

Haemme Liedon korjaamollemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoisia raskaankaluston asentajaa. Tulet toimimaan osana ammattitaitoista tiimiämme. Olethan oma-aloitteinen ja sinulla on jämpti ote työntekoon.

Web-osoite: http://www.pekant.fi/ Työnantaja: Pekant Lieto Oy Sijainti: Eteläkaari 2, 21420 LIETO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: jari.kuusela@pekant.fi Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eteläkaari 2, 21420 LIETO

Yritystiedot

Toiminimi Pekant Lieto Oy Y-tunnus 2548967-4 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 292 000 € 36 %

Liiketoiminnan tulos

21 000 € 2 %

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Pekant Lieto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lieto , osoitteessa Eteläkaari 2, 21420 LIETO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus