Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Parma Oy:n Hyrylän ontelolaattatehtaalle ammattitaitoista nosturikuljettajaa ontelolaatan valmistukseen. Nosturi on alapuolelta ajettava siltanosturi. Nosturityön lisäksi osallistut myös muihin ontelolaattatehtaan valmistusprosesseihin. Nosturia käytetään sisätiloissa. Hakijan täytyy olla fyysisesti hyvässä kunnossa sekä luonteeltaan ahkera ja reipas. Työskentelemme kolmessa vuorossa. Palkka koostuu peruspalkasta ja tuotantopalkkiosta (osa-urakasta). Peruspalkka määräytyy rakennustuoteteollisuuden tes:n mukaan. Työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tuusula raskaan kaluston käyttö Tuusula tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tuusula määräaikainen Tuusula kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PeeLT Oy Y-tunnus 2565193-4 Toimiala Betonituotteiden valmistus rakennustarkoituksiin

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nosturikuljettaja / Tuotantotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut PeeLT Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus