Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Parma Oy:n Hyrylän ontelolaattatehtaalle ammattitaitoista nosturikuljettajaa ontelolaatan valmistukseen. Nosturi on alapuolelta ajettava siltanosturi. Nosturityön lisäksi osallistut myös muihin ontelolaattatehtaan valmistusprosesseihin. Nosturia käytetään sisätiloissa. Hakijan täytyy olla fyysisesti hyvässä kunnossa sekä luonteeltaan ahkera ja reipas. Työskentelemme kolmessa vuorossa. Palkka koostuu peruspalkasta ja tuotantopalkkiosta (osa-urakasta). Peruspalkka määräytyy rakennustuoteteollisuuden tes:n mukaan. Työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tuusula raskaan kaluston käyttö Tuusula raskaan kaluston käyttö Tuusula tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tuusula määräaikainen Tuusula kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen Tuusula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PeeLT Oy Y-tunnus 2565193-4 Toimiala Betonituotteiden valmistus rakennustarkoituksiin

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nosturikuljettaja / Tuotantotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut PeeLT Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa