Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Porvoon kaupunginkirjasto - Uudenmaan maakuntakirjasto hakee pedagogista informaatikkoa lasten- ja nuortenkirjastotyöhön.

Klarar du dig lika bra på finska som på svenska?

Etsimme henkilöä, joka osaa kouluttaa lapsia- ja nuoria mediankäyttöön sekä innostaa heitä lukemaan kirjavinkkausten avulla. Sinulla on tärkeä rooli lapsille ja nuorille suunnatun kirjastopalvelun suunnittelussa ja kehittämisessä niin varsinaisen kirjastotyön kuin myös maakuntakirjaston näkökulmasta.

Työskentelet yhteistyössä kirjaston lasten- ja nuortentiimin, koulujen, varhaiskasvatus- ja nuorisopalveluiden sekä muiden toimijoiden kanssa. Toimit koulukirjastotoiminnan koordinoijana ja mm. opastat opettajia uuden kirjastojärjestelmän käyttöön tulevana talvena kirjaston siirtyessä Koha-kirjastojärjestelmään.

Osan työstäsi teet kirjaston ulkopuolella ja tarvitset voimassaolevan ajokortin sekä mielellään oman auton käyttöösi. Osallistut lisäksi lasten- ja nuortenosaston asiakaspalveluun sekä kokoelmatyöhön. Lasten- ja nuorten kanssa työskennellessä sekä suomi että ruotsi on hallittava hyvin.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Kokemus kirjastotyöstä katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen- ja ruotsinkielen taitoa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaika on 36,25 h/vko ja työhön kuuluu säännöllinen ilta- ja lauantaityö.

Työsuhde tulee ottaa vastaan 14.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mahdollisen haastattelun yhteydessä tulee esittää alkuperäiset todistukset. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 4 kuukautta.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi 24.10.2016 klo 14.00 mennessä alla olevan linkin kautta.

Web-osoite: http://www.porvoo.fi Työnantaja: Porvoon kaupunki/Borgå stad Sijainti: 06100 PORVOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, 14.11.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Catharina Latvala, puh. 019 520 2424, catharina.latvala@porvoo.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117256/fi_FI Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 06100 PORVOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pedagoginen informaatikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Porvoon kaupunki/Borgå stad. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo , osoitteessa 06100 PORVOO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa