Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porvoon kaupunginkirjasto - Uudenmaan maakuntakirjasto hakee pedagogista informaatikkoa lasten- ja nuortenkirjastotyöhön. Klarar du dig lika bra på finska som på svenska? Etsimme henkilöä, joka osaa kouluttaa lapsia- ja nuoria mediankäyttöön sekä innostaa heitä lukemaan kirjavinkkausten avulla. Sinulla on tärkeä rooli lapsille ja nuorille suunnatun kirjastopalvelun suunnittelussa ja kehittämisessä niin varsinaisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Porvoo viestintä Porvoo tiedonhallinta ja arkistointi viestintä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pedagoginen informaatikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Porvoon kaupunki/Borgå stad. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus