Duunitori suosittelee
Tiedottaja

Tuusulan kunta

04300 - Tuusula

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porvoon kaupunginkirjasto - Uudenmaan maakuntakirjasto hakee pedagogista informaatikkoa lasten- ja nuortenkirjastotyöhön. Klarar du dig lika bra på finska som på svenska? Etsimme henkilöä, joka osaa kouluttaa lapsia- ja nuoria mediankäyttöön sekä innostaa heitä lukemaan kirjavinkkausten avulla. Sinulla on tärkeä rooli lapsille ja nuorille suunnatun kirjastopalvelun suunnittelussa ja kehittämisessä niin varsinaisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Porvoo viestintä Porvoo tiedonhallinta ja arkistointi viestintä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pedagoginen informaatikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Porvoon kaupunki/Borgå stad. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus