Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Turkuun tutkimukseen ja kehitykseen LABORATORIOANALYYTIKKOA / LABORANTTIA kehittämään lääkeaineiden analyysimenetelmiä laboratoriossa. Työ on päivätyötä. Sinulla on esimerkiksi laboratorioanalyytikon koulutus ja työkokemusta lääketeollisuudesta. Hallitset hyvin erityisesti kromatografiset analyysimenetelmät ja -laitteet ja käytännön laboratoriotyöskentelyn. Arvostamme kokemusta analyysimenetelmien validoinnista sekä työskentelystä GMP-ympäristössä. Lisäksi sinulla on halua ja kykyä oppia uutta. Sovellut hyvin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Turku laboratorio Turku elintarviketeollisuuden tehtävät laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PCAS Finland Oy Y-tunnus 1649344-4 Toimiala Lääkeaineiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laborantti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut PCAS Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus