Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vastuuntuntoista ja motivoitunutta myyntiedustajaa uuteen siivousliikkeeseemme. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden aktiivinen lähestyminen puhelimitse sekä sähköpostilla, uusien asiakkaiden kontaktoiminen ja palveluidemme esittely. Aiempi kokemus myyntityöstä luetaan eduksi, mutta ennen kaikkea odotamme sinulta intohimoa myymiseen ja tuloshakuista asennetta. Jos olet energinen tyyppi ja nautit myös haasteista ja itsesi ylittämisestä, tarjoamme sinulle hyvän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vihti muut myymälätehtävät Vihti myyjät ja kassahenkilöt Vihti myyntialan tehtävät Vihti myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Patrick Clothing Oy Y-tunnus 2478961-6 Toimiala Vaatteiden yleisvähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Patrick Clothing Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa