Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Patriassa puolustus-, turvallisuus- ja ilmailuteollisuuden monipuoliset tehtävät työllistävät yhteensä 2900 osaajaa. Esimiestyön ja osaamisen kehittäminen ovat henkilöstöasioiden painopistealueita. Ainutlaatuinen huipputeknologian osaaminen ja vuosikymmenien kokemus ovat perustana tulevaisuuden menestyksekkäisiin tuote- ja palvelukonsepteihin. Katso lisätietoja www.patria.fi.

Systems-liiketoiminta tarjoaa tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita. Järjestelmäosaamisen ydintä on tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen tähtäävien järjestelmien toimittaminen. Toimipaikat ovat Halli, Tampere ja Espoo.


Haemme Tampereen toimipisteeseemme

Testausautomaation ammattilaista

Toimit tehtävässä projektitiimin jäsenenä suunnitellen ja kehittäen asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä valvonta-, tiedustelu- ja johtamisjärjestelmiä.

Systems on 250 osaajan ohjelmisto- ja järjestelmäkehitykseen keskittyvä yksikkö. Tuottamamme ratkaisut ja järjestelmät ovat teknisesti vaativia, joten parhaat ratkaisut syntyvät vain saumattoman yhteistyön tuloksena. Teknologia- ja projektikirjomme on laaja. Soveltuvien ketterien menetelmien lisäksi käytämme projektikohtaisesti myös perinteisiä ohjelmistokehitysmenetelmiä.

Sinulta odotamme eniten innostusta ja halua kehittyä testausautomaation ammattilaisena. Kehität jatkuvasti taitojasi ja työsi jälki on laadukasta. Osaat tiimityön ja pystyt yhdistämään testausautomaation osaksi ohjelmistokehitystä. Koulutukseltasi olet esim. ohjelmistotekniikan DI/FM. Koulutustakin enemmän arvostamme vaativissa ohjelmistokehitystehtävissä hankittua testauksen automatisoinnin kokemusta. Tehtävässä menestyäksesi sinun tulisi tuntea olosi kotoisaksi seuraavien tekniikoiden/asioiden parissa:

Robot Framework, Selenium, SikuliX, Python, Jenkins, Continuous Delivery

Lisäksi arvostamme Javan ja UML-mallinnuksen tuntemista.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ohjelmistokehityksen eri osa-alueilta sekä projektien eri vaiheista erityislaatuisessa toimintaympäristössä. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella.Haluamme, että viihdyt työssäsi.

Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja työterveyshuollon laajalla sairauskuluvakuutuksella. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti.

Lisätietoja antaa Ari Laurila p. 040 8692275 seuraavina ajankohtina: 25.10. klo 9-10 ja 28.10. klo 9-10.

Täytä hakemus osoitteessa www.patria.fi viimeistään 06.11.2016.

Web-osoite: http://www.patria.fi Työnantaja: Patria Aviation Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ari Laurila p. 040 869 2665 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Patria Aviation Oy Y-tunnus 0869036-8 Toimiala Mittaus-, testaus- ja navigointivälineiden ja -laitteiden valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

114 725 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

9 838 000 € -8 %

Henkilöstö

1 035 14

Liikevoitto-%

9 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Testausautomaation ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Patria Aviation Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa