Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Patriassa puolustus-, turvallisuus- ja ilmailuteollisuuden monipuoliset tehtävät työllistävät yhteensä 2900 osaajaa. Esimiestyön ja osaamisen kehittäminen ovat henkilöstöasioiden painopistealueita. Ainutlaatuinen huipputeknologian osaaminen ja vuosikymmenien kokemus ovat perustana tulevaisuuden menestyksekkäisiin tuote- ja palvelukonsepteihin. Katso lisätietoja www.patria.fi.

Systems-liiketoiminta tarjoaa tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita. Järjestelmäosaamisen ydintä on tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen tähtäävien järjestelmien toimittaminen. Toimipaikat ovat Halli, Tampere ja Espoo.

Haemme Tampereen toimipisteeseemme

Ohjelmistoteknistä signaalinkäsittelijää

Toimit tehtävässä projektitiimin jäsenenä suunnitellen ja kehittäen asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä valvonta-, tiedustelu- ja johtamisjärjestelmiä.

Systems on 250 osaajan ohjelmisto- ja järjestelmäkehitykseen keskittyvä yksikkö. Tuottamamme ratkaisut ja järjestelmät ovat teknisesti vaativia, joten parhaat ratkaisut syntyvät vain saumattoman yhteistyön tuloksena. Teknologia- ja projektikirjomme on laaja. Soveltuvien ketterien menetelmien lisäksi käytämme projektikohtaisesti myös perinteisiä ohjelmistokehitysmenetelmiä.

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee tuntea digitaalisen signaalinkäsittelyn menetelmiä erityisesti tutka- ja tietoliikennetekniikkaan liittyen. Odotamme sinulta laaja-alaista osaamista ja kokemusta Matlab-ohjelmistosta ja -ohjelmoinnista, sekä käytännön kokemusta myös C/C++-ohjelmoinnista. Lisäksi toivomme sinun omaavan kokemusta CUDA-ohjelmointikielellä toteutetuista ratkaisuista tai vähintään CUDA:n perusteiden hallinnan. Sinulla on hyvät tiimityötaidot, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn.

Katsomme eduksi, mikäli sinulle on kertynyt osaamista joltain seuraavista osa-alueista:
-antennitekniikka
-RF-elektroniikka
-digitaalielektroniikka
-laskennalliset menetelmät

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä projektien eri vaiheista erityislaatuisessa toimintaympäristössä. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella. Haluamme, että viihdyt työssäsi!

Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja työterveyshuollon laajalla sairauskuluvakuutuksella. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti.

Lisätietoja antaa Kalle Martikainen p. 040 869 2613 seuraavina ajankohtina: 1.11. klo 13-15 ja 3.11. klo 12-14.

Täytä hakemus osoitteessa www.patria.fi viimeistään 06.11.2016.

Web-osoite: http://www.patria.fi Työnantaja: Patria Aviation Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kalle Martikainen p. 040 8692613 Hakemukset: https://patria.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=363 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Patria Aviation Oy Y-tunnus 0869036-8 Toimiala Mittaus-, testaus- ja navigointivälineiden ja -laitteiden valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

114 725 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

9 838 000 € -8 %

Henkilöstö

1 035 14

Liikevoitto-%

9 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistotekninen signaalinkäsittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Patria Aviation Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa