Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Patriassa puolustus-, turvallisuus- ja ilmailuteollisuuden monipuoliset tehtävät työllistävät yhteensä 2900 osaajaa. Esimiestyön ja osaamisen kehittäminen ovat henkilöstöasioiden painopistealueita. Ainutlaatuinen huipputeknologian osaaminen ja vuosikymmenien kokemus ovat perustana tulevaisuuden menestyksekkäisiin tuote- ja palvelukonsepteihin. Katso lisätietoja www.patria.fi.

Systems-liiketoiminta tarjoaa tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita. Järjestelmäosaamisen ydintä on tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen tähtäävien järjestelmien toimittaminen. Toimipaikat ovat Halli, Tampere ja Espoo.


Haemme Tampereen toimipisteeseemme

Ohjelmistoammattilaista (Backend)

Toimit tehtävässä projektitiimin jäsenenä suunnitellen ja kehittäen asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä valvonta-, tiedustelu- ja johtamisjärjestelmiä.

Systems on 250 osaajan ohjelmisto- ja järjestelmäkehitykseen keskittyvä yksikkö. Tuottamamme ratkaisut ja järjestelmät ovat teknisesti vaativia, joten parhaat ratkaisut syntyvät vain saumattoman yhteistyön tuloksena. Teknologia- ja projektikirjomme on laaja. Soveltuvien ketterien menetelmien lisäksi käytämme projektikohtaisesti myös perinteisiä ohjelmistokehitysmenetelmiä.

Sinulta odotamme kykyä tuottaa laadukasta koodia JVM-alustalla. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset tuntemusta seuraavista tekniikoista:Java SE, Spring, Maven, JPA/Hibernate, tietokannat (PostgreSQL, Oracle) WebServices, REST, JMS (OSB), AMQP, RabbitMQ).

Koulutustaustaltasi olet esim. ohjelmistotekniikan/tietotekniikan kand., DI/FM tai insinööri.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ohjelmistokehityksen eri osa-alueilta sekä projektien eri vaiheista erityislaatuisessa toimintaympäristössä. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella.Haluamme, että viihdyt työssäsi.

Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja työterveyshuollon laajalla sairauskuluvakuutuksella. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti.

Lisätietoja antaa Ari Laurila p. 040 869 2275 seuraavina ajankohtina: maanantaina 25.10. klo 9-10 ja 28.10. klo 9-10.

Täytä hakemus viimeistään 6.11.2016.

Web-osoite: http://www.patria.fi Työnantaja: Patria Aviation Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ari Laurila p. 040 8692275 Hakemukset: https://patria.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=351 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Patria Aviation Oy Y-tunnus 0869036-8 Toimiala Mittaus-, testaus- ja navigointivälineiden ja -laitteiden valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

114 725 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

9 838 000 € -8 %

Henkilöstö

1 035 14

Liikevoitto-%

9 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija (Backend) / Systems, Tampe, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Patria Aviation Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa