Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Patriassa puolustus-, turvallisuus- ja ilmailuteollisuuden monipuoliset tehtävät työllistävät yhteensä 2900 osaajaa. Esimiestyön ja osaamisen kehittäminen ovat henkilöstöasioiden painopistealueita. Ainutlaatuinen huipputeknologian osaaminen ja vuosikymmenien kokemus ovat perustana tulevaisuuden menestyksekkäisiin tuote- ja palvelukonsepteihin. Katso lisätietoja www.patria.fi.

Systems-liiketoiminta tarjoaa tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita. Järjestelmäosaamisen ydintä on tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen tähtäävien järjestelmien toimittaminen. Toimipaikat ovat Halli, Tampere ja Espoo.


Haemme Espooseen useita

Java-ohjelmistosuunnittelijoita

Toimit projektitiimin jäsenenä suunnitellen ja kehittäen asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä valvonta-, tiedustelu- ja johtamisjärjestelmiä.

Systems on 250 osaajan ohjelmisto- ja järjestelmäkehitykseen keskittyvä yksikkö. Tuottamamme ratkaisut ja järjestelmät ovat teknisesti vaativia, joten parhaat ratkaisut syntyvät vain saumattoman yhteistyön tuloksena. Teknologia- ja projektikirjomme on laaja. Soveltuvien ketterien menetelmien lisäksi käytämme projektikohtaisesti myös perinteisiä ohjelmistokehitysmenetelmiä.

Sinulta odotamme osaamista ohjelmistokehittämisestä Javalla sekä vahvaa innostusta ja halua kehittyä ohjelmistoalan ammattilaiseksi. Koulutustaustaltasi olet esim. ohjelmistotekniikan/tietotekniikan kand., DI/FM tai insinööri. Valmista tutkintoa enemmän arvostamme vaativissa ohjelmointitehtävissä hankittua kokemusta

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ohjelmistokehityksen eri osa-alueilta sekä projektien eri vaiheista. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella. Haluamme, että kehityt ja viihdyt työssäsi.

Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot, nykyaikaiset, viihtyisät toimitilat ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti.

Lisätietoja saat Hannu Tanhuamäeltä puh. 040 869 2298 (hannu.tanhuamaki@patria.fi).

Täytä hakemus osoitteessa www.patria.fi viimeistään 30.10.2016.

Web-osoite: http://www.patria.fi Työnantaja: Patria Aviation Oy Sijainti: 02150 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hannu Tanhuamäki, p. 040 869 2298 Hakemukset: https://patria.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=345 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02150 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Patria Aviation Oy Y-tunnus 0869036-8 Toimiala Mittaus-, testaus- ja navigointivälineiden ja -laitteiden valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

114 725 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

9 838 000 € -8 %

Henkilöstö

1 035 14

Liikevoitto-%

9 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Java-ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Patria Aviation Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02150 - Espoo , osoitteessa 02150 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa